yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli benek ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden nâre dayanıklıdır.

Kanatlar ortamında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayak plakaları mevcuttur.

Kapının bediiyat örgüsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken semereli amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar midein kılgın bir seçim haline getirir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde mevcut insanların ve öteki dinçların yangın veya herhangi bir müstacel perese sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, örgülması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arz almaktadır.

Yangın bapları; son tabaka itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına görev bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da iz allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı yangın kapısı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page